Події

Полковника Без’язикова з Житомира продовжать тримати під вартою до 8 квітня

9 February 2017, 10:10

Печерський районний суд міста Києва продовжив тримання під вартою до 8 квітня полковника ЗСУ Івана Без’язикова, якого підозрюють у співпраці з «ДНР».

Про це у своєму Твіттері 8 лютого повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

«Рішенням Печерського суду підозрюваному у зраді та співпраці з «ДНР» полковнику Без'язикову продовжили тримання під вартою до 8 квітня 2017р.», – написана Сарган.

Нагадаємо, 16 січня 2017 року Апеляційний суд Києва не задовольнив апеляцію захисту полковника Без’язикова та залишив його під вартою до 8 лютого.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня 2016 року полковника ЗСУ Без’язикова, який майже два роки був у полоні, звільнили. А вже за п’ять місяців, 12 грудня, його затримали за підозрою у співпраці з так званою «ДНР». Наступного дня його дружина Маргарита Кушнірова розповіла подробиці затримання чоловіка. На брифінгу 13 грудня в СБУ повідомили, що Без’язиков мав посвідчення, підписане лідером бойовиків Захарченком, а після звільнення з полону зустрічався з кураторами із ФСБ у Ростові-на-Дону.

14 грудня Шевченківський суд обрав для Без'язикова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном до 8 лютого 2017 року включно. Наприкінці грудня 2016 року СБУ оприлюднила записи його телефонних розмов з бойовиками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі