Влада

Депутати Житомирської міськради оплесками вітали «афганців»

16 February 2017, 10:38

Житомирські «афганці» прийшли на сесію міської ради підтримати «бойового мера».

Таку заяву зробив перед розглядом питань порядку денного сесії, яка проходить 16 лютого, голова Житомирської міської спілки ветеранів афганської війни Юрій Панасюк.

Після цих слів у залі піднялися з місць кілька десятків чоловіків – учасників війни в Афганістані. Депутати також встали і тривалими оплесками вітали «афганців».

Після цього мер Сергій Сухомлин надав слово народному депутату від Житомира Бориславу Розенблату, який розповідав про своє ставлення до блокади постачання вугілля з окупованих територій та про надзвичайний стан в енергетиці.  

На сесії планують розглянути близько 20 питань. На пленарному засіданні присутні 28 депутатів з 42.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 15 лютого Житомирський міський голова Сергій Сухомлин вручив ордери на квартири трьом воїнам-афганцям, а в місті відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану. 

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого мер Житомира підписав розпорядження про скликання на 16 лютого чергової сесії міської ради: у порядку денному було 61 питання та «Різне». 13 лютого мер Сергій Сухомлин повідомив, що на сесії розглянуть лише 10-15 питань. Цього ж дня він підписав розпорядження про скликання чергової сесії міськради на 23 лютого - у порядку денному 48 питань. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі