Влада

Депутати затвердили план зонування Житомира: скандальна ділянка на Старому бульварі – рекреаційна зона

4 April 2017, 11:13

Депутати Житомирської міської ради затвердили план зонування міста.

Таке рішення було прийняте на другому пленарному засіданні 20-ї сесії міської ради 4 квітня. «За» проголосували 25 депутатів з 38 присутніх (всього у міськраді 42 депутати).

За пропозицією голови фракції Опозиційного блоку до проекту рішення включили пункт про впорядкування території.

«Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо впорядкування території міста», - поставив на голосування пропозицію депутатів мер Сергій Сухомлин, депутати більшістю голосів її підтримали.

Крім того, за пропозицією депутатських комісій, на сесії проголосували за збільшення рекреаційної зони в районі Старого бульвару: до зони рекреації включили земельну ділянку за адресою бульвар Старий, 14, яка передана в оренду ТОВ «Інвестиційні технології».

Також депутати проголосували за надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж Житомира.

Детальніше дивіться у сюжеті 

Нагадаємо, багатоповерхівку на Старому бульварі почали будувати наприкінці 2013 року. На засіданні виконкому в листопаді 2014 року проголосували за звернення до прокуратури з проханням розібратися з будівництвом біля міського парку. У жовтні 2015 року скандалили через присвоєння адреси новобудові на Старому бульварі. 2 листопада 2016 на виконкомі розглядали, але так і не затвердили текст угоди з фірмою-забудовником про виділення квартир учасникам АТО.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня 2017 року Сергій Сухомлин говорив, що прийняття рішення про віднесення ділянки скандальної забудови до земель рекреації зробить неможливим будівництво там будь-якого житла. 

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі