Влада

Випускників Житомирського автодорожнього коледжу запрошували на роботу в КП «УАШ»

4 May 2017, 18:07

4 травня заступник начальника КП «Управління автомобільних шляхів» Дмитро Павлов провів зустріч з випускниками автодорожнього коледжу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«На зустрічі студентам розповіли про роботу підприємства, плани на майбутнє, нову техніку, яку зараз закуповують, а також представили новий логотип. Завідувач механічним відділенням навчального закладу Віктор Кузьмінський наголосив, що подібні зустрічі необхідні для студентів», - йдеться у повідомленні.

Головна мета зустрічі – залучити молодих фахівців на роботу в комунальне підприємство. Посадовець наголосив на тому, що комунальне підприємство «УАШ» зацікавлене у кваліфікованих фахівцях.

«На сьогоднішній день в місті Житомирі відбуваються зміни, які не оминули і наше комунальне підприємство. Саме зараз закупають нову техніку та механізацію для прибирання доріг і тротуарів. Важливе питання – це гарні фахівці, яких насправді важко знайти і один з шляхів ефективного пошуку – це зустріч з випускниками», - наголосив Дмитро Павлов.

За інформацією міської ради, в кінці зустрічі студентам побажали успіху в подальших починаннях та закликали приходити на роботу в КП «УАШ».

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада 2016 року мер Сергій Сухомлин звільнив Володимира Гаврилюка з посади начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради за власним бажанням, а 17 березня цього року призначив директормо КП Сергія Янушевича.

 

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі