Влада

Антимонопольний комітет оштрафував комунальну установу Житомирської облради за необґрунтовані тарифи

31 May 2017, 14:10

Комунальну установу «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» Житомирської обласної ради оштрафували за необґрунтовані тарифи.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного територіального відділення АМКУ.

«19.05.2017 адміністративною колегією Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України прийнято рішення про порушення законодавства про захист економічної конкуренції Комунальною установою «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» Житомирської обласної ради. Рішенням адміністративної колегії Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України дії комунальної установи щодо встановлення економічно необґрунтованих тарифів на надання платних транспортних послуг санітарним автомобілем з ношами у 2016 році визнано порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді зловживання монопольним становищем шляхом встановлення таких цін реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку», - інформує обласне відділення АМКУ.

 За вчинення порушення на комунальну установу накладено штраф у розмірі 7646 гривень та зобов’язано припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2016 року на сайті управління охорони здоров’я Житомирської ОДА було розміщене оголошення про послуги перевезення хворих санітарними автомобілями з ношами, яку надає комунальна установа «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі