Влада

Житомир збирається прийняти 300 машин львівського сміття, - депутат міськради

26 June 2017, 16:52

Житомир збирається прийняти близько 300 машин з твердими побутовими відходами зі Львова.

Про це 26 червня близько 16:30 на своїй сторінці у фейсбук написав депутат міської ради від ВО «Свобода» Сергій Онищук.

«Щойно погоджувальна рада ухвалила рішення щодо розгляду звернення Андрія Садового, Львівського міського голови, щодо захоронення львівського сміття на Житомирському полігоні. Проектом рішення планується прийняти близько 300 машин із відходами, це орієнтовно 6 тис. тон сміття впродовж 2-х місяців, за що Житомирській бюджет отримає близько 1,8 млн грн», - пише Онищук.

Нагадаємо, 21 червня мер Львова Андрій Садовий виклав листи голови ОДА, мерів та голів РДА з відмовами приймати львівське сміття у Житомирській області, відмови від мера Житомира там не було. 

Як повідомляв Житомир.info, у червні минулого мер Сергій Сухомлин повідомив, що Житомир «підставив плече Львову» і може приймати в день 50-60 тонн сміття, а львівська влада звертаються з проханням про допомогу і до інших міст. Це обурило деяких містян та депутатів міської ради: не зважаючи на запевнення директора КАТП-0628, що сміттєзвалище без проблем може прийняти сміття з Львівщини, ввечері 16 червня кілька десятків людей на околиці Житомира перекрили дорогу сміттєвозам з львівськими номерами. Уже через місяць мер міста Львова Андрій Садовий в офіційному листі Сергію Сухомлину та громаді Житомира пообіцяв забрати сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі