Місто

ТОП-10 місць для селфі у центрі Житомира

26 July 2017, 17:27

Хочете дізнатися, де зробити класні селфі в Житомирі? Або де заселфитися з друзями, які приїхали в гості? Ну або ви просто збираєтеся до Житомира, і хочете зробити цікаві світлини на згадку? Спеціально для вас ми підготували добірку найкращих місць для селфі у центрі Житомира.

1. Все починається з Житомира, або фірмове селфі з символікою міста

Опинившись у центрі, рекомендуємо почати робити селфі на фоні настінного малюнка Дмитра Краба у вигляді герба міста на вулиці Великій Бердичівській.

2. Найбільший прапор ЄС

Другим мастхев селфі має бути на фоні найбільшого в Україні прапору ЄС, що розвішений на фасаді будівлі на початку вулиці Київської. Полотно площею понад 456,4 кв. м потрапило до Книги рекордів України.

 

3. Пам’ятник Ларіосику

Після селфі з прапором неодмінно потрібно прогулятися Київською, щоб зробити ще селфі з легендарним  Булгаківським героєм, Ларіосиком з Житомира. Ну, і не забути потерти конверт в руках скульптури - на вдачу. 

4. Пішохідна вулиця зі старовинною архітектурою та сучасним виглядом

Київську та Бердичівську поєднує єдина пішохідна вулиця у Житомирі – Михайлівська. Нещодавно реконструйована, вона приваблює своєю архітектурою та оновленим виглядом, сакурами та новими лавками, тож любителям селфі і тут є де розгулятися.

 

 5. Як стати Янголом у Житомирі

Хто сказав, що у Житомирі немає графіті? Якщо з Михайлівської, 12 звернути у провулок, то можна перетворитися на янгола або ж сфотографуватися з десятком унікальних графіті. Не всі графіті видно одразу, тож найцікавіші з них потрібно ще пошукати між будинками.

 

 6. Майдан Корольова

На Майдані Корольова можна зробити одразу кілька гарних селфі – на фоні годинника мерії та на фоні пам’ятника  всесвітньо відомому конструктору.

  

7. Фонтан на Новому Бульварі

Біля кінотеатру «Жовтень», на Новому Бульварі, ціле літо працює старий фонтан, який у спеку приваблює до себе охочих освіжитися. Хоча він і не новий, без модної підсвітки та музики, біля нього (і навіть в ньому) зручно робити гарні селфі.

 

8. Водонапірна вежа

Старовинна архітектурна споруда у стилі модерн, яка раніше забезпечувала місто водою, а у воєнні роки слугувала пунктом спостереження протиповітряної оборони, знаходиться на Пушкінській, 24. Тут можна зробити кілька чудових селфі і смачно перекусити у розташованих тут кав’ярнях.

 

9. Пішохідний міст через Тетерів

Там же, в парку, обов’язково потрібно зробити селфі на пішохідному мосту через річку Тетерів. Окрім гарних краєвидів, тут можна зробити яскраві селфі навіть у темний час доби: у 2017 році міст отримав новеньку підсвітку.

10. «Дівчина» на мільйон

Дім української культури та найбільша лялька-мотанка, які обійшлися бюджету Житомира в понад мільйон гривень, теж варті уваги любителів селфі. Приміщення Дому української культури є старовинним, а зріст ляльки – 3,5 метра.

Фоторепортаж Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі