Економіка

Аудитори змусили Житомирську ДЮСШ «Авангард» відмінити торги на 1,7 млн грн

29 January 2018, 10:27

Аудитори попередили порушень у сфері закупівель у Житомирській дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард» на понад 1,7 млн грн.

Про це 29 січня повідомив сайт Державної аудиторської служби України.

«Державні аудитори Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області за результатами аналізу інформації та документів, розміщених на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель щодо проведеної Житомирською дитячо-юнацькою спортивною школою «Авангард» Житомирської обласної ради процедури закупівлі, попередили порушень у сфері закупівель на суму понад 1,7 млн грн», - повідомив сайт.

Держаудитслужба повідомляє, що «під час аналізу аудитори з’ясували, що цей замовник з двох тендерних пропозицій, поданих учасниками до участі у процедурі закупівель, відхилив тендерну пропозицію з найменшою ціною через невідповідність умовам тендерної документації. Переможцем визнано тендерну пропозицію іншого учасника, яка, як з’ясували аудитори, також не відповідала вимогам, передбаченим тендерною документацією та Законом України «Про публічні закупівлі», а тому підлягала відхиленню. Проте замовник прийняв рішення про намір укласти договір із цим учасником».

За даними Держаудитслужби, аудитори надіслали на адресу школи пропозицію щодо приведення процедури закупівель у відповідність до вимог законодавства, в результаті чого «замовник взяв до уваги подану пропозицію та відмінив торги».

Нагадаємо, в плавальному басейні Житомирської ДЮСШ «Авангард» Житомирської обласної ради у липні-серпні 2016 року провели ремонт вартістю понад 1 мільйон гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2017 року в ДЮСШ «Авангард» стався конфлікт між відвідувачами басейну Олегом та Володимиром Грибанами і тренером спортшколи Віталієм Тищенком, справу про побиття тренера розглядає суд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аудит Держаудислужба ДЮСШ "Авангард"  
Матеріали по темі