Влада

У Житомир знову приїхали працівники ДП «Україна», вимагають у Держгеокадстру дозволи на приватизацію землі

6 March 2018, 12:07

Більше півсотні жителів Черняхова приїхали 6 березня до Житомира вимагати у Держгеокадстру дозволи на приватизацію земельних паїв площею 4,913 га. Це колишні та нинішні працівники підприємства «Україна», які вже декілька років безрезультатно намагаються отримати земельні та майнові паї. Люди кажуть: не підуть, допоки питання приватизації не вирішиться.

Станом на 11.50 люди перебувають в кабінеті заступника начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Сергія Музиченка.

Подробиці дивіться в сюжеті

Нагадаємо, вранці 6 лютого понад 60 людей приїхали з райцентру Черняхів та сусідніх сіл пікетували головне управління Держгеокадастру в Житомирській області, бо в управлінні ігнорують їхні звернення, чим зривають процес приватизації ДП «Україна». Через 5 годин очікування мітингарі таки змогли зустрітися з в.о. начальника та вчергове передати йому свої вимоги. На позитивну відповідь погодились чекати до 20 лютого та, не дочекавшись, перекрили трасу Житомир – Виступовичі та пообіцяли перекрити міжнародну дорогу Київ-Чоп, якщо упродовж тижня в ОДА та Держгеокадастрі знову проігнорують їхні вимоги.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2015 року Кабмін затвердив перелік об’єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2015 році, зокрема - державне підприємство «Україна», яке колись було навчально-дослідним господарством Житомирського національного агроекологічного університету. Фонд державного майна наказом від 1 березня 2017 року затвердив перелік великих об‘єктів, які підлягають підготовці до продажу в 2017 році, серед яких було й ДП «Україна».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр Черняхів приватизація пікет акція  
Матеріали по темі