Влада

Мер Житомира створив ще одну робочу групу, яка має досконало вивчити «апетити» адміністрації ДНЗ №58

13 March 2018, 13:13

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин розпорядився створити ще одну робочу групу, яка вивчить питання щодо результатів інвентаризації у садочку №58 та необхідність придбання додаткового інвентарю.

Розпорядження мера Сергія Сухомлина «Про створення робочої групи» підписане 12 березня 2018 року.

«Враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій від 20.02.2018 р. №557/22к-2 і постійної комісії із соціально-гуманітарних питань від 06.03.2018 р. №524/22к-4, з метою якісного та всебічного опрацювання окремих питань діяльності сфери освіти міста створити робочу групу», - йдеться у документі.

Робочій групі доручено вивчити питання: результатів проведеної інвентаризації здійснених закупівель обладнання, товарів та інвентарю по ЖДНЗ №58; визначити необхідність додаткового придбання обладнання, товарів, інвентарю для ЖДНЗ №58; обсяг необхідних бюджетних коштів для впровадження проекту «Нова українська школа».

Нагадаємо, 3 березня 2018 року на сайті Житомирської міськради з’явилася інформація про те, що комісія, яка здійснює службову перевірку закупівлі м’яса у дитсадки, подання документів щодо необхідних товарів для дитсадка №58 та співпраці з ПП «Тендер-гра», не встигає завершити свою роботу у визначений мером термін.



Як повідомляв Житомир.info, 23 лютого 2018 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження «Про проведення службової перевірки» щодо діяльності закладів освіти Житомира. В коментарі 26 лютого Сухомлин говорив, що за результатами роботи комісії в управлінні освіти будуть структурні зміни та кадрові рішення і анонсував звіт комісії 2 березня на прес-конференції. 1 березня на сесію Житомирської міської ради прийшли близько сотні освітян захищати керівництво управління освіти.

13 лютого депутат міської ради Олександр Рибак розповів, що управління освіти хоче отримати з бюджету розвитку Житомира ще 5 млн 431 тис. грн на облаштування дитсадка №58, але вказана вартість інвентарю та обладнання викликає у подив та запитання. На брифінгу 14 лютого завідуюча дитсадком №58 та заступник начальника управління освіти Світлана Ковтуненко пояснювали, як складала списки інвентарю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин садочок робоча група  
Матеріали по темі