Місто

Через аварію на електромережах у районі Промавтоматики в Житомирі немає світла і води

18 April 2018, 10:12

Зранку 18 квітня на Промавтоматиці у Житомирі немає ні світла, ні води.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Орієнтовно о 9.30 пропало світло і вода. Телефонували в аварійні служби, не додзвонилися. Маркет «АТБ» на вулиці Івана Сльоти зачинений через знеструмлення. Охоронці не знають ні причину відключення, ні коли запрацює магазин», - розповіла жителька будинку №105 по вул. Шевченка.

У колл-центрі ПАТ «Житомиробленерго» Житомир.info розповіли, що у мікрорайоні стався порив на електромережах, і світла не буде до вечора.

«Причина пошкодження зясовується, електропостачання відновиться орієнтовно о 17 годині», - розповіла оператор.

Начальник КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін розказав, що 18 квітня в районі будинку по Шевченка, 103 ліквідовується порив мережі діаметром 200, тому в цьому та сусідніх будинках може бути тимчасово відключене водопостачання. Після виїзду бригади на Промавтоматику керівник водоканалу повідомив, що на підстанції в Житомирського РЕМу є проблеми з напругою, і РЕМ тимчасово відключив насоси водоканалу.

«Сподіваюся, питання з напругою буде вирішене, і в найближчі години містянам відновлять електро- та водопостачання», - сказав Нікітін.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році «Житомирводоканал» планує підвищення тарифів за послуги з водопостачання та водовідведення на 22%, а кілька будинків по вулиці Шевченка можуть відключити від електропостачання через борг ЖЕКу перед РЕМом у 366 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світло вода знеструмелення Промавтоматика  
Матеріали по темі