Влада

Мер створив робочу групу, яка перевірятиме соціальні об’єкти Житомира і щомісяця звітуватиме

23 April 2018, 14:30

Мер Сергій Сухомлин створив робочу групу з перевірки об’єктів соціальної інфраструктури.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 23 квітня.

«Члена робочої групи щомісяця, не пізніше 20 числа, про результати перевірок інформувати управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника з питань діяльності виконавчих органів ради Краснопір В.В.», - зазначається у документі.

У переліку об’єктів соціальної інфраструктури, які перевірятиме робоча група, – заклади освіти за списком, який надасть управління освіти, заклади культури (музичні школи, бібліотеки, палаци культури, кінотеатри), ДЮСШ, лікарні, поліклініки та адміністративні будівлі.




Як повідомляв Житомир.info, з нового навчального року всім першим класам Житомирської області обіцяють безкоштовні набори Lego, а також ноутбук, принтер і ламінатор. У березні 2018 заступник мера Житомира пообіцяла облаштувати 112 нових перших класів за проектом «Нової української школи». В Житомирі перші класи «Нової української школи» облаштовуватимуть за рахунок міського та державного бюджетів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження перевірка школа ДЮСШ бібліотека  
Матеріали по темі