Суспільство

​Шляховики відновили роботи на дорозі в Ємільчинському районі Житомирської області, яку ремонтували минулого року

24 April 2018, 10:00

У Житомирській області відновилися роботи з капремонту, що був розпочатий торік на ділянках шляху Р-49 Васьковичі – Шепетівка.

Про це 24 квітня Житомир.info повідомила пре-служба Служби автодоріг в Житомирській області.

«На даний час на відрізках шляху Р-49 (км 77+500 – 81+400 та км 81+400 – 85+200) розпочато капітальний ремонт: проводяться роботи з поширення проїжджої частини, завершуються роботи з влаштування штучних споруд та корчування пнів, активно йде підготовка до капітального ремонту мостів», - інформує САД.

За даними прес-служби, у 2017 році на двох ділянках шляху Р-49 Васьковичі - Шепетівка, де проходить капітальний ремонт, було влаштовано нижній шар з асфальтобетону на 3,5 кілометрах дорожнього полотна. Загальна протяжність запланованого капітального ремонту становить 7,7 км.

У прес-службі САД Житомир.info уточнили, що ремонтується шматок дороги, яка пролягає в Ємільчинському районі через села Радичі та Вересівка.

«Загальна вартість капітального ремонту а/д Васьковичі - Шепетівка на обох ділянках за договором складає 101,216 млн грн. Згідно з укладеним договором, роботи виконує підрядна організація ПП «Автомагістраль». Результатом ремонту буде розширення дорожнього полотна з 7 до 9 метрів, крім того, передбачено посилення існуючого дорожнього одягу», - інформує прес-служба.

Довідка САД: Шлях Р-49 був побудований ділянками в два етапи в 1933 та 1937 роках. На даний час загальна довжина шляху Р-49 Васьковичі - Шепетівка – 162,2 км. По Житомирській області шлях пролягає по Коростенському, Ємільчинському, Новоград-Волинському та Баранівському районах.

Нагадаємо, минулого тижня шляховики латали дороги в Житомирському, Коростенському та Черняхівському районах.

Як повідомляв Житомир.info, після провідної неділі користувачі соціальних мереж почали скаржитися на розбиті дорогив Житомирській області та їх жахливий стан. За дорученням голови ОДА Ігоря Гундича його радник Валерій Повар 17 квітня перевіряв якість проведення ямкового ремонту в Житомирській області та технології виконання робіт. САД повідомляла, що ремонту з повною зміною верхнього шару асфальтобетону потребує більше 94% доріг області.

18 квітня 2018 Житомирська ОДА показала фото, як шляховики виконують ямковий ремонт доріг районах області та запевнила, що як замовник робіт з експлуатаційного утримання місцевих доріг не буде платити кошти за неякісний ремонт.

Житомир.info

Фото прес-служби САД:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт яма  
Матеріали по темі