Влада

Мер Житомира запевняє, що готовність садочка №58 – питання декількох тижнів

1 June 2018, 17:14

1 червня Житомирський міський голова Сергій Сухомлин на своїй сторінці у Facebook опублікував фото садочку №58.

Мер Житомира написав: «Уже зовсім скоро…».

Житомир.info вирішив поцікавитися у міського голови, чи готовий садочок №58 приймати маленьких житомирян.

«На даний час закінчуються роботи по благоустрою території. Вже висаджені зелені саджанці. Питання залишилося в тому, аби розмалювати паркан і змінити ворота, та організація об’їзду. Також є декілька не доопрацювань, які потрібно зробити - це, закінчити пожежну сигналізацію, і фактично йде розташування меблів по дитячим групам. День-два виходить комунальне підприємство і робить асфальтування території, проїжджої частини, все інше, благоустрій, закінчений, трава посіяна. Питання готовності садочка – питання декількох тижнів. Думаю, скорим часом ми зможемо здати садочок в експлуатацію», - сказав Сергій Сухомлин.

Заступник мера Житомира Вікторія Краснопір у коментарі Житомир.info розповіла, що робоча група вже опрацювала питання щодо придбання обладнання для садочку №58.

«Керівник садочка №58 на даний час працює. Стосовно проблем, які виникали з цінами: було створено робочу групу по опрацюванню даного питання, і вона дуже детально працювала над вивченням всіх документів по придбанню обладнання для №58 садочку. Ця робоча група працювала спільно з депутатською профільною комісією з соціально-гуманітарних питань. Ми на засіданні комісії детально вивчили це питання як в приміщенні міської ради з документами, так і здійснили виїзд в садочок, де могли ознайомитися з недоліками, які були в той час. Хочу вам сказати, що робота була не поверхнева, і в результаті надані певні пропозиції щодо придбання обладнання, інвентарю для №58 садочка з урахуванням економії коштів міського бюджету. Будівельні недоліки виправлені. Триває процес закупівель. Ми працюємо над тим, аби садочок був зданий якнайшвидше», - розповіла Вікторія Краснопір.

Нагадаємо, на засіданні робочої групи 26 березня 2018 року говорили про усунення будівельних недоліків в дитсадку №58 та обладнання перших класів за проектом «Нова українська школа».

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2018 року депутати Житомирської міської ради та члени виконкому під час виїзного засідання спеціальної робочої групи перевірили облаштування дитячого садочку №58. Окрім закупленого обладнання у присутніх виникли питання і до якості виконання будівельних робіт.

13 лютого депутат міської ради Олександр Рибак розповів, що управління освіти хоче отримати з бюджету розвитку Житомира ще 5 млн 431 тис. грн на облаштування дитсадка №58, але вказана вартість інвентарю та обладнання викликає у подив та запитання. На брифінгу 14 лютого завідуюча дитсадком №58 та заступник начальника управління освіти Світлана Ковтуненко пояснювали, як складала списки інвентарю. 23 лютого 2018 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження «Про проведення службової перевірки» щодо діяльності закладів освіти Житомира та прогнозував структурні зміни та кадрові рішення за результатами роботи комісії, яка проводить службові перевірки стосовно фірми «Тендер-гра», закупівлі м’яса та обладнання для ДНЗ №58. За пропозицією погоджувальної ради та депутатських комісій з розгляду сесії 1 березня зняли питання про закупівлю обладнання та інвентарю для дитсадка №58.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Краснопір Сухомлин ремонт садочок №58 робоча група  
Матеріали по темі