Місто

​У п’ятницю, 13-го, в житомирському парку не працюватимуть атракціони

12 July 2018, 16:11

У житомирському парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна в п’ятницю, 13 липня, не працюватимуть атракціони.

Про це 12 липня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Директор КП «Парк» Ігор Леонченко повідомив, що завтра, 13 липня, у зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт «Житомиробленерго», атракціони в парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна, підключені до системи електропостачання, не будуть працювати», - інформує мерія.

Містян перепрошують за тимчасові незручності та уточнюють, що з 14 липня всі атракціони працюватимуть у звичайному режимі: з 10.00 до 20.00 години.

У коментарі Житомир.info директор парків Ігор Леонченко сказав, що це не внутрішній ремонт парку, а плановий ремонт обленерго.

«Було заявлено, що електроенергії не буде з 7 до 17 години. Враховуючи досвід проведення таких ремонтів, можна припустити, що роботи скінчаться до 14-15 години, однак ми з запасом взяли цілий день. Не будуть працювати ті атракціони, які працюють від струму. Всі інші – човники, лабіринт, «Клякса» - працюватимуть», - запевнив Ігор Леонченко.

Нагадаємо, цього року парк культури досить довго готувався до відкриття: атракціони запрацювали не у квітні, як завжди, а на початку травня. Житомиряни вже місяць каталися, а каруселі все ще продовжували фарбувати.

Як повідомляв Житомир.info, квитки на атракціони коштують 12 гривень для дітей та 20 гривень для дорослих.

Скільки в минулому році заробило житомирське КП «Парк» на кіосках, мотузкових атракціонах та оренді «Ракушки», читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: атракціони каруселі парк КП "Парк"  
Матеріали по темі