Місто

​Найдешевшу пропозицію з реконструкції скверу на Лятошинського в Житомирі відхилили

12 July 2018, 15:00

Пропозицію житомирського ПП «Елітбуд-1» щодо капремонту та облаштування скверу на розі вулиць Небесної Сотні і Лятошинського в Житомирі з ціною в 4 млн 786 тис. грн відхилили.

Інформацію про це 11 липня опублікували на ProZorro.

З 5 липня 2018 фірма очікувала рішення тендерного комітету як учасник з найбільш вигідною ціною, а 11 липня комітет виніс фірмі вердикт на 4 сторінках: тендерна пропозиція ПП «Елітбуд-1» не відповідає умовам тендерної документації, а фірма-учасник не відповідає кваліфікаційному критерію:

Тепер рішення очікує наступний учасник торгів з вигіднішою ціною - ТОВ «АртХаус» (4 млн 937 тис. грн). Третім учасником була житомирська фірма «Тетерів-Будпроект».

Нагадаємо, фірма «АртХаус» з 2013 року ремонтує центральний стадіон «Полісся» в Житомирі і принаймні двічі просила мільйонні доплати. У червні 2016 року фірмі «АртХаус» не вдалося виграти тендер на реконструкцію футбольного поля, у липні того ж року вона була учасницею тендеру з будівництва сміттєзвалища у Новограді-Волинському, але не виграла його. У серпні 2016 року виграла тендер на капітальний ремонт вулиці Михайлівської і в 2017 році перекладала плитку по гарантії.

Як повідомляв Житомир.info, сквер на Лятошинського має бути сучасним, зеленим, з світлодіодним освітленням, зручними лавками та столами для шахів. Проект реконструкції скверу затвердили на червневому виконкомі цього року. Спонсором реконструкції є нардеп Вадим Кривенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер дизайн вул. Лятошинського  
Матеріали по темі