Влада

За тиждень у Житомирській області патрульні перевірили понад 400 автобусів та виявили порушення

30 July 2018, 15:10

За тиждень працівники патрульної поліції Житомирської області оглянули 427 пасажирських транспортних засобів та виявили безліч порушень.

Про це у коментарі Житомир.info 30 липня розповів речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

«З 22 по 29 липня у Житомирській області оглянуто транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів, усього – 427. Виявлено технічно несправних транспортних засобів, які використовуються для перевезення пасажирів усього – 60. Виявлено порушень законодавства, допущених водіями транспортних засобів, які задіяні для перевезення пасажирів – 161. Перевезення пасажирів понад встановлену кількість – 26. Перевезення пасажирів водієм, який не пройшов щозмінного передрейсового медичного огляду водіїв, або без проведення передрейсового контролю технічного стану транспортних засобів – 10. Відхилення від визначеного маршруту руху, незаїзд на автостанцію – 31. Складено адміністративних матеріалів, усього 161», - розповів Ігор Іванюк.

Нагадаємо, 26 липня 2018 року в Чуднові та Романові працівники Укртрансбезпеки зафіксувала кілька випадків перевезення пасажирів без дозвільних документів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі стартувала операція «Перевізник» з 21 липня працівники патрульної поліції разом із Укртрансбезпекою перевіряють маршрутки міського, міжміського та міжнародного сполучення щодо наявності дозвільних документів на пасажирські перевезення, технічну справність автобусів та відповідність графіків руху.

В рамках операції «Перевізник» патрульні склали протоколи на водіїв маршруток за розмови по телефону та склоомивач.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Іванюк патрульна поліція водії автобус перевезення пасажирів  
Матеріали по темі