Місто

Соцмережу «порвало» відео, на якому житомирянка намагається вдарити хлопчика за гру з м’ячем

13 August 2018, 17:08

У соціальній мережі Facebook викликало ажіотаж відео з Житомира із зафіксованим на телефон конфліктом, що виник на вулиці Вокзальнійміж жінкою та хлопчиком, який грав м'ячем біля її вікна.

На кадрах видно, як жінка лютує. Крім образ, навіть намагається застосувати до хлопчика силу. Відео опублікувала на своїй сторінці у Facebook Антоніна Горошко.

У діалозі чутно, як жінка сварить дитину за те, що хлопчик грав м'ячем неподалік від її вікна, а не на дитячому майданчику. У відповідь хлопчик пояснив, що мама дозволяє йому гуляти тільки біля під'їзду. Але мешканка будинку продовжувала говорити з дитиною на підвищених тонах. Тоді він нагадав, що вона ніким йому не доводиться. Більш того, хлопчик звернувся до неї на «ти». Це ще більше розлютило жінку і вона замахнулася на нього рукою, обізвала «с**куном» і «шмарклею».

За 2 доби відео зібрало більше 94 тис. переглядів, понад 2 тис. репостів і більше 250 коментарів.

Нагадаємо, 28 липня 2017 року в соціальній мережі Facebook з’явилося відео, на якому власниця житомирського готельно-оздоровчого комплексу «Волна» б'є підлітка.

Як повідомляв Житомир.info, 28 грудня 2017 року на судовому засідання у справі Волинець жінці запропонували перерахувати кошти онкохворим дітям. На підготовчому судовому засіданні, яке відбулося 22 грудня, обвинувачена сторона запропонувала піти на примирення. Справу щодо власниці житомирської «Волни» Євгенії Волинець, яка вдарила підлітка27 липня 2017 року на очах у однолітків, передали до прокуратури.

17 січня 2018 року під час судового засідання допитали патрульного поліцейського.

12 лютого 2018 року у Богунському районному суді Житомира відбулося оголошення вироку у справі щодо обвинувачення власниці готельно-оздоровчого комплексу «Волна» Євгенії Волинець у тому, що вона вдарила підлітка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вокзальна сварка  
Матеріали по темі