Місто

У Житомирі на Чуднівській стався порив трубопроводу: воду в місті не відключають, але ремонт поки робити не можуть

28 September 2018, 18:19

У Житомирі 28 вересня на вулиці Чуднівській стався порив трубопроводу великого діаметру.

Про це Житомир.info повідомив директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

«На перехресті провулку Нагірного та вулиці Чуднівської на основному трубопроводі, який живить місто, діаметром 1200 мм стався порив. Глибина залягання цього трубопроводу – більше 5 метрів. Співробітники водоканалу, намагаючись розкопати яму для ліквідації аварії, натрапили на кабель «Житомиробленерго» високої напруги, який також живить певну частину міста. Житомирський РЕМ заборонив нам виконувати подальші роботи із застосуванням екскаватора, щоб не знеструмити місто. Роботи можливо буде виконувати тільки в понеділок (1 жовтня), після того, як РЕМ допустить водоканал до подальшої ліквідації аварії», - розповів Андрій Нікітін.

Він наголосив, що жителі Житомира забезпечені необхідним тиском води, підтоплення будинків нікому не загрожує.

«Неприємним є лише втрати води за той період часу, поки ми не зможемо приступити до роботи. Цей трубопровід підпадає під замну за кошти Світового банку, повна реконструкція за графіком відбудеться в 2019 році», - сказав Андрій Нікітін.

Як повідомляв Житомир.info, з 14 вересні цього року в Житомирі відключали водопостачання на неповні дві доби, за цей час «Житомирводоканал» замінив 17 засувок у мережі водопостачання, завдяки яким в подальшому можна буде локалізувати аварійні ділянки, не зупиняючи водопостачання по всьому місту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода Нікітін водоканал вул.Чуднівська трубопровід  
Матеріали по темі