Влада

У начальника управління військово-патріотичного виховання Житомирської ОДА залишився лише один заступник

2 October 2018, 10:59

У начальника управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлани Гресь залишився лише один заступник – Сергій Козловець, який також очолює відділ фізичної культури та спорту.

Олександр Антонюк, який був заступником начальника управління – начальником відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання, звільнився.

Декларацію перед звільненням Антонюк оприлюднив 15 вересня 2018 року.

Зазначається, що з 1 січня по 14 вересня цього року заступник начальника управління отримав 283 тис. 661 грн зарплати за основним місцем роботи. Це більше, ніж його зарплата за весь 2017 рік, яка становила 252 тис. 377 грн. В декларації також вказані доходи та фінансові зобов’язання і єдиний об’єкт власності – квартира у Житомирі загальною площею 73,1 кв.м, яка належить Олександру Антонюку з липня 2006 року.

Нагадаємо, в 2013 році Олександр Антонюк був заступником директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Раїси Гулої і займався молодіжною політикою.

Як повідомляв Житомир.info, Світлана Гресь була призначена директором департаменту сім’ї, молоді і спорту Житомирської облдержадміністрації в червні 2014 року. В квітні 2018 року управління сім’ї, молоді і спорту перейменували на управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА управління Антонюк  
Матеріали по темі