Влада

​Виконком хоче послухати інформацію про бюджет участі, а мер Житомира – порадитися з цього питання

17 October 2018, 10:35

На засіданні виконкому заслухають інформацію про ситуацію з визначенням цьогорічних переможців бюджету участі.

Пропозицію щодо надання інформації вніс член виконкому Руслан Годований на початку чергового засідання міськвиконкому 17 жовтня.

«Хочемо послухати інформацію, бо більшість житомирян досі не розуміє, що там відбувається, яка зараз ситуація», - сказав Годований.

Мер Сергій Сухомлин погодився та зауважив, що й сам хотів порадитись з членами виконкому щодо бюджету участі.

«У нас вчора була цікава інформація, нам треба порадитися», - сказав Сергій Сухомлин.

Про яку саме інформацію йде мова, мер не уточнив.

Інформацію щодо бюджету участі планують заслухати наприкінці засідання, у порядку денному якого було 58 питань, але внесли ще кілька додаткових. На засіданні міськвиконкому присутні 16 членів виконкому з 25.

Нагадаємо, цьогорічних переможців бюджету участі планують назвати після розгляду усіх апеляцій та порушень.

Як повідомляв Житомир.info, Координаційна рада з питань впровадження бюджету участі допустила до голосування, яке проходило з 1 по 10 жовтня, 80 проектів. З жовтня студенти фармколеджу масово голосували за 4 проекти бюджету участі, які стосуються мікрорайонів Корбутівки та Мальованки. 4 жовтня під час екстреного засідання Координаційна рада вирішила обнулити голоси, які були подані 3 жовтня за чотири проекти бюджету участі №№ 12, 28, 41 та 73. Також були виявлені махінації під час онлайн-голосування за проекти. 9 жовтня на засіданні бюджетної комісії Житомирської міської ради депутати та секретар міськради сперечалися через зняті голоси за проекти Кропивницьких. Цьогоріч за проекти бюджету участі віддали близько 31 тисячі голосів, проголосувало майже 12 тисяч людей, а переможцями можуть стати 19 проектів - 8 великих і 11 малих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком бюджет участі  
Матеріали по темі