Здоров'я

Житомирський Центр ПМСД у лідерах по отриманню коштів від Нацслужби здоров’я за результатами другої хвилі

19 October 2018, 09:43

Лідером за виплатами медзакладам, що уклали договір з НСЗУ під час другої хвилі, виявився КП ЦПМСД Житомирської міської ради.

Про це 18 жовтня на своїй сторінці у Facebook повідомила Нацслужба здоров'я України.

«Великий медзаклад, що обслуговує 260 тисяч містян та нараховує близько 600 працівників, ще місяць тому жив на одну субвенцію із фіксованим розміром 5 630 000 гривень на місяць. Та вже у жовтні Житомирський ЦПМСД отримав вдвічі більше коштів. Адже 60% населення обрали свого лікаря та «привели» до закладу 10 789 498 грн! Дякуючи активній роботі та дієвій комунікації з мешканцями Житомиру, 25 лікарів вже набрали 100% декларацій, а ще 30 майже впритул наблизились до цього. Це означає, що 195 сімейних лікарів та педіатрів, 269 медсестер, а також інші співробітники закладу отримають нову підвищену зарплату, яка із збільшенням кількості підписаних декларацій буде тільки зростати», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info 19 жовтня директор КП « Центр первинної медико-санітарної допомоги» Іван Дідик сказав, що цифри по зарплаті лікарів із 100% деклараціями будуть відомі після 7 листопада.

«Всю інформацію по заробітним платам лікарів, які набрали 100% декларацій і менше, я зможу сказати лише після того, як ми здійснимо виплату зарплат 7 листопада», - сказав Іван Дідик.

Нагадаємо, влада Житомира планує перенаправити субвенцію у розмірі більше 935 тис. грн Центру первинної медико-санітарної допомоги на вторинну ланку.

Медики Житомирської області, які підписали декларації з пацієнтами, отримали перші підвищені зарплати.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня 2018 року Національна служба здоров’я України назвала ТОП-20 міст, де найбільший відсоток жителів підписали декларації з лікарями. У двадцятку потрапив Житомир та ще два міста обласного значення.

У Житомирській облдержадміністрації повідомляли, що станом на 10 вересня 2018 року 620 тисяч 688 пацієнтів вже обрали свого лікаря, а це більше 50% від всього населення області.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дідик ЦПМСД  
Матеріали по темі