Місто

​Фірма, яка робила душові в гідропарку та докладала бруківку у Житомирі, отримає майже 500 тис. грн за заміну даху дитячої бібліотеки

28 November 2018, 14:24

В обласній бібліотеці для дітей, що по вулиці Пушкінській у Житомирі, проведуть капітальні ремонт даху. За покрівельні роботи департамент регіонального розвитку облдержадміністрації заплатить житомирській фірмі 493,8 тис. грн.

Про це йдеться у договорі від 28 листопада, укладеному між департаментом Житомирської ОДА та виконавцем – ТОВ «Уют Строй».

За умовами договору ТОВ «Уют Строй» має провести заміну покрівлі даху облсної бібліотеки для дітей по вул. Пушкінській, 36 у місті Житомир. Ціна договору 493 тис. 801,2 грн.

ТОВ «Уют Строй» зареєстроване у Житомирі в квітні 2012 року. Його директор та засновник – Ігор Петрович Дрогоруб.

Нагадаємо, ТОВ «Уют Строй» спільно з ТОВ «Теплий дім Житомир» ремонтувало в 2016 році підвісний міст над р. Тетерів та у 2017 році докладало бруківку на вулиці Театральній. А влітку 2018 року ця ж фірма прокладала водопровід та робила душові кабінки у гідропарку.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська обласна бібліотека для дітей на вулиці Пушкінській знаходиться у 120-річні будівлі, що є пам’яткою архітектури.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт Уют Строй бібліотека Пушкінська  
Матеріали по темі