Суспільство

Дорожники звітують за тиждень: латали ями в шести районах Житомирської області

18 February 2019, 13:01

Упродовж минулого тижня, з 11 по 15 лютого, у Житомирській області шляховики ліквідували більше 2600 кв.м ям на дорогах.

Про це 18 лютого інформує прес-служба САД у Житомирській області.

«Упродовж минулого тижня, з 11 по 15 лютого, на автомобільних дорогах загального користування державного значення Житомирської області дорожні організації працювали над ліквідацією аварійної ямковості. За цей період було відновлено більше 2600 квадратних метрів пошкоджень. Роботи проводились на Київ-Чоп М-06 в Коростишівському та Новоград-Волинському районі, Київ-Ковель-Ягодин М-07 в Малинському районі, на Виступовичі – Житомир – Могилів - Подільський М-21 в Овруцькому, Коростенському, Житомирському районах області. З початку лютого на дорогах державного значення усунено майже 4300 квадратних метрів вибоїн», - розповіли у прес-службі.

Нагадаємо, у Житомирі з початку лютого 2019 року комунальники почали виконувати ремонт на дорогах, адже, за словами заступника мера Дмитра Ткачука, ямковість – шалена.

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого 2019 року директор ДП «Житомирський облавтодор» Олександр Мельниченко розповідав, що працівники філій «стабільно» недоотримують зарплату за 3 місяці, але на якість виконаних ними робіт це не впливає.

У січні 2019 мер Житомира розповідав, що для якісного ремонту міських вулиць треба залучати іноземні компанії, які приїздять з власними асфальтними заводами, але, оскільки їх не цікавлять дрібні замовлення, треба об'єднуватися з областю. 7 лютого 2019 мер показав, як латають дороги на центральних вулицях міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога ремонт ями  
Матеріали по темі