Місто

​Спортзал-довгобуд в житомирській школі №10 обіцяють здати в експлуатацію до 1 вересня

4 July 2019, 13:08

Уже на початку навчального року уроки фізкультури для школярів ЗОШ №10 проходитимуть у новій спортивній залі.

Про це 4 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«У загальноосвітній школі №10 за адресою Київське шосе, 37 будівництво спортивної зали на завершальному етапі. Станом на липень по об'єкту: «Будівництво спортивної зали загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10» роботи виконуються згідно з графіком», - інформує пресслужба міськради.

На сьогодні майже на завершальному етапі виконання внутрішніх оздоблювальних робіт; розпочато влаштування підлоги. Також завершуються роботи з улаштування інженерно-технічних мереж: монтаж світлових приладів, водонагрівачів та встановлення вентиляції. Продовжуються роботи по оздобленню фасаду будівлі та розпочато планування території благоустрою.

«Завершення будівельно-ремонтних робіт та введення об'єкта в експлуатацію планується в кінці серпня 2019 року», - обіцяють у міській раді.

Нагадаємо, наприкінці лютого управління капітального будівництва ЖМР уклало договір на 9 млн 578 тис. грн з ТОВ «УК «Комфорт-Буд» на завершення будівництва спортивної зали ЗОШ №10 у Житомирі. Згідно з договором, ремонтні роботи мають завершитися до 1 вересня 2019 року.

Квітневий фоторепортаж про хід будівельних робіт у спортзалі житомирської школи, де директором є депутат міськради Олександр Величко, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, тендер на реконструкцію спортзалу у ЗОШ №10 провели ще в 2016 році, підряднику – ТОВ «Житомирбудактивація» - заплатили 1 млн грн. У серпні 2018 року директор ЗОШ №10 Олександр Величко розповідав, що в новому навчальному році учні повинні будуть «місити болото» на фізкультурі, бо підрядник не добудував спортзал, уникає зустрічі і не бере слухавку. В інтерв’ю у вересні 2018 року В'ячеслав Глазунов (начальник управління капітального будівництва) назвав «Житомирбудактивацію» одним з найгірших підрядників і розповів, що фірма вже не бере участі в тендерах, а управління підготувало позов до прокуратури.

Наприкінці 2018 року було проведено коригування проєктно-кошторисної документації по даному об’єкту, в якому, за словами начальника УКБ В’ячеслава Глазунова, виникла необхідність через підвищення цін та бажання осучаснити попередній проєкт від 2014 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спортзал школа Величко УКБ ремонт  
Матеріали по темі