Місто

На Параджанова в Житомирі вкладають асфальт, в ОДА сумніваються, що роботи виконають до 15 липня

10 July 2019, 11:26

На вулиці Параджанова 10 липня розпочали другий етап укладання асфальту.

Про це в соцмережі повідомив «транспортний» заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

«Сьогодні рух вулицею буде частково обмежений. З завтрашнього на 4 дні повністю перекрито. Маршрути тролейбусів скориговано до вокзалу», - поінформував Дмитро Ткачук.

Якщо основні ремонті роботи по вулиці Параджанова у Житомирі не будуть виконані до 15 липня, підрядник повинен буде виплатити фінансові санкції, - повідомила 10 липня прес-служба Житомирської ОДА за результатами наради, яка відбулася 9 липня за участю підрядника – ВАТ «АКЕЛІК ГРУП».

Нагадаємо, за ремонт даної дороги відповідає ОДА.

«Усі фінансові зобов’язання по цьому проекту зі своєї сторони ми виконали. Відповідно до календарного графіку виконання робіт, капітальний ремонт по вулиці Сергія Параджанова має бути виконаний до 15 липня. Підрядна організація запевняє нас, що вони вкладаються у терміни, і планують проробити за ці кілька днів масштабну роботу. Проте, дивлячись на обсяги та спілкуючись з постачальниками асфальту, у нас виникають сумніви. Якщо до зазначеної дати роботи не будуть завершені, ми попередили про фінансові санкції за недотримання графіку», – зазначив начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк.

За даними ОДА, до середини липня підрядником мають бути повністю виконані такі роботи, як улаштування вирівнюючого, нижнього та верхнього шарів асфальтобетонного покриття, улаштування асфальтобетонних покриттів тротуарів та доріжок та улаштування бортового каменю.

«До основного договору з підрядником є додаткова угода, відповідно до якої передбачаються фінансові санкції від підрядника за недотримання графіку, розмір яких залежить від обсягу невиконаної роботи», - зауважує прес-служба..

Нагадаємо, з 10 до 14 липня планується часткове та повне перекриття руху по вулиці Параджанова на відрізку від Київського шосе до АЗС «КЛО».

Який вигляд має дорога на вулиці Параджанова у Житомирі за два тижні до обіцяного завершення ремонту, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт вулиці Параджанова ухвалили на засіданні виконкому Житомирської міської ради 20 червня 2018 року. 11 квітня 2019 року підрядну компанію «ALKE», яка ремонтує вулицю Параджанова у Житомирі, попередили про розірвання угоди. На сесії міськради 23 квітня 2019 депутат Олександр Рибак обурився, що в Житомирі перед Пасхою вперше не робили ямковий ремонт, а ями на дорозі по Параджанова сягають 60 сантиметрів.

13 травня 2019 року в. о. начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Валерій Ясинецький розповів, що капремонт на Параджанова планують завершити до липня 2019 року.

Через місяць, 13 червня 2019, начальник обласного управління дорожнього будівництва та інфраструктури Роман Крисюк зазначав: якщо підрядник не відремонтує дорогу до 15 липня, його оштрафують. Проте, ані для водіїв, ані для пішоходів не лишається іншої альтернативи, аніж чекати на завершення «розкопок» на Параджанова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул. Параджанова дорога ремонт перекриття  
Матеріали по темі