Місто

Біля автодорожнього коледжу в Житомирі поклали перший шар асфальту, на Перемоги зрізатимуть старий

18 July 2019, 16:31

Увечері 17 липня в рамках капітального ремонту вулиці Великої Бердичівської в Житомирі дорожники постелили нижній шар асфальту. Результат зафіксував журналіст Житомир.info.

Робітники заасфальтували ділянку біля старого корпусу Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу, роботи виконує київська «Автомагістраль». Транспорт з 15 липня йде по Театральній.

18 липня у центрі «кільця» на Соборному майдані стоїть техніка, бетонні блоки та обмежувальний знак «30»: та ж фірма паралельно ремонтує шматок вулиці Перемоги від майдану Соборного до майдану Короленка.

Нагадаємо, підрядник запевняв, що за необхідності люди працюватимуть вночі.

Радник мера Житомира Олександр Черняхович у коментарі 18 липня розповів Житомир.info, що на вихідних 20-21 липня через ремонт перекриватимуть половину вулиці Перемоги.

«На вулиці Перемоги вирівняні та встановлені бордюри, зняте асфальтне покриття, роботи йдуть повним ходом. На вихідних одна смуга буде повністю перекриватися для руху. По Великій Бердичівській, якщо погода дозволить, кластимуть верхній шар асфальту. Сьогодні майже поклали другий підготовчий шар», - запевнив радник мера.

Нагадаємо, увечері 15 липня в Житомирі повністю перекрили рух по вулиці Великій Бердичівській від Соборного майдану до Театральної, де знімають асфальт.

За даними міськради, в Житомирі 18 липня розпочались роботи із капітального ремонту вулиці Західної (від вулиці Святого Йоана Павла II до вулиці Каховської) та триває капремонт тротуару по вулиці Купальній, яка веде до Житомирського обласного діагностичного центру.

Нагадаємо, капітальний ремонт відрізка вулиці Великої Бердичівської виконує підприємство «Автомагістраль». Вартість робіт складає 19,7 млн грн. 12 липня 2019 підрядник перекрив дві смуги руху та тимчасово переніс зупинки транспорту. Заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук розповідав, що роботи виконуватимуться почергово: спочатку перекриють дві смуги, затим наступні дві, і рухатимуться до бульвару.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня 2019 року в міській раді поінформували, що капітальний ремонт центральних вулиць у Житомирі київська «Автомагістраль» розпочне з дороги на вулиці Перемоги. Її відремонтують за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, а майдан Короленка – за 4 млн грн. 11 липня шляховики готувалися до капітального ремонту дороги на вулиці Перемоги: виставляли знаки та огороджували місця, на яких мали працювати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Велика Бердичівська Перемоги  
Матеріали по темі