Місто

​Ще один мікрорайон у Житомирі на годину залишиться без води

16 August 2019, 11:05

У мікрорайоні Крошня в Житомирі з 11 ранку 16 серпня не буде води, яку обіцяють подати вже об 11.50.

Про це о 10.40 16 серпня в соцмережі попередило КП «Житомирводоканал».

«Шановні мешканці мікрорайону Крошня, з 11.00 на 50 хвилин буде призупинено третій підйом насосної станції "Крошня", унаслідок чого буде призупинене водопостачання. Водопостачання буде відновлено об 11.50. Просимо вибачення за тимчасові незручності!», - повідомляє водоканал.


Нагадаємо, увечері 1 серпня водоканал попередив про відсутність води на вулицях Корольова, Параджанова, на Польовій та в селі Зарічани.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 14 серпня КП «Житомирводоканал» попереджав про масштабний ремонт на водогоні та відсутність води в частині міста. Воду вимкнули близько півночі 15 серпня і у більшій частині міста водопостачання планували відновити о 5-ій годині ранку. Проте близько 6.00 керівник КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін повідомив, що у зв’язку з аварійною ситуацією, яка виникла під час проведення робіт, водоканал змушений був перенести запуск насосної станції на 8.00. Згодом цей допис був відредагований автором і запуск насосної станції перенесли вже на 10.00.

На 9.15 заступник Житомирського міського голови Сергій Кондратюк скликав терміновий брифінг, аби пояснити журналістам, чому водоканал вчасно не відновив водопостачання, та закликав житомирян поставитися до ситуації з розумінням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення Крошня  
Матеріали по темі