Місто

Питання про злиття школи та гімназії на Польовій у Житомирі зняли з порядку денного сесії

9 September 2019, 11:39

Питання про приєднання загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 імені Василя Михайловича Кавуна до гуманітарної гімназії №1 зняли з порядку денного сесії Житомирської міської ради.

Про це 9 вересня у соцмережі написав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Про об’єднання загальноосвітньої школи №22 та Житомирської гуманітарної гімназії №1. Яким би стратегічно правильним не було рішення про об’єднання двох шкіл в одну, його потрібно ухвалювати через комунікацію з людьми: вчителями та батьками дітей. У зв’язку з тим, що питання не пропрацьоване належним чином і викликає дуже багато спорів, з порядку денного цієї сесії його знімаємо. І виносити в майбутньому будемо тільки після того, як матимемо підтримку батьків та педагогічних колективів обох шкіл», – йдеться у дописі.

Як відомо, обидва заклади, про якій йде мова, знаходяться на Польовій: школа №22 – на вул. Космонавтів, 36; гімназія №1 – на вул. Вітрука, 55.

Нагадаємо, 30 серпня 2019 року на сайті Житомирської міської ради опублікували проєкт рішення сесії «Про припинення Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 імені Василя Михайловича Кавуна шляхом приєднання до Житомирської гуманітарної гімназії №1».

Як повідомляв Житомир.info, питання про об’єднання школи та гімназії, що знаходяться на Польовій у Житомирі, раніше було внесене до порядку денного сесії міської ради, яка запланована на 17 вересня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа №22 гімназія №1 об’єднання сесія  
Матеріали по темі