Влада

​За два дні Форуму регіонів департамент Житомирської ОДА витратив 142 тис. грн на харчування представників посольства Білорусі

10 October 2019, 11:20

3 та 4 жовтня Житомир приймав делегацію посольства Республіки Білорусь в Україні, що брала участь у Другому Форумі регіонів України та Республіки Білорусь. На послуги харчування для представників посольства упродовж двох днів Форуму департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА витратив 141 тис. 884,5 грн.

Про це йдеться в інформації, опублікованій на ресурсі ProZorro. Так, 4 жовтня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав два договори з ФОП Безпалюк Ларисою Михайлівною на послуги харчування.

У цих договорах мова йде про харчування членів делегацій посольства Республіки Білорусі в Україні під час проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь в Житомирі

3 жовтня – вартість послуг становить 65 тис. 4,5 грн,

4 жовтня – вартість послуг становить 76 тис. 880 грн.

За словами голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка, до Житомира на Другий форум регіонів прибули 264 члени делегації Республіки Білорусь.

За інформацією ресурсу YouControl, ФОП Безпалюк Лариса Михайлівна – підприємниця з Житомира, яка займається наданням послуг мобільного харчування.

У переліку житомирських кафе та ресторанів на ресурсі Журнал Житомира, станом на серпень 2016, було зазначено, що Безпалюк Лариса Михайлівна є власницею кафе, що по вулиці Ватутіна, 170-А. На даний час за цією адресою (нині - проспект Незалежності, 170-А) розташований ресторан «Дивний сад».

Нагадаємо, 7 жовтня пресслужба Житомирської ОДА повідомила про результати проведеного у Житомирі Форуму регіонів і відзвітувала про підписані контракти на 500 мільйонів доларів.

Як повідомляв Житомир.info, у перший день Другого Форуму регіонів України та Республіки Білорусь 3 жовтня в міській раді відбулося VIII засідання українсько-білоруської консультативної ради щодо ділової співпраці. Засідання завершилось підписанням ділових контрактів між представники українських та білоруських компаній. Зокрема, Житомирське ТТУ підписало угоду з білоруським виробником тролейбусів «Белкомунмаш» про закупівлю нового транспорту для міста – 49 тролейбусів. В ОДА відбулася зустріч українських голів облдержадміністрацій та білоруських губернаторів. На майдані Соборному відкрили виставку великогабаритної техніки, а на Михайлівські розгорнувся ярмарок продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва України і Білорусі. Ввечері для учасників Форуму організували культурну програму.

4 жовтня до Житомира приїхали президенти України та Білорусі: з самого ранку центральні вулиці та майдани заполонили правоохоронці, а Володимир Зеленський та Олександр Лукашенко після зустрічі в ОДА виступили на пленарному засіданні Форуму регіонів, яке проходило в драмтеатрі.

Фоторепортаж про участь президентів двох країн у Форумі регіонів дивіться тут.

Про враження житомиряни від проведеного Форуму дивіться у сюжеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Форум Білорусь харчування посольство делегація  
Матеріали по темі