Влада

Зеленський призначив жителя Баранівки на посаду голови Радомишльської РДА Житомирської області

23 December 2019, 15:38

Президент Володимир Зеленський призначив Віктора Пулковського головою Радомишльської райдержадміністрації.

Відповідне розпорядження президент підписав 23 грудня 2019 року.

«Призначити ПУЛКОВСЬКОГО Віктора Юрійовича головою Радомишльської районної державної адміністрації Житомирської області», - йдеться у документі.

Нагадаємо, кандидатуру Пулковського на голову Радомишльської РДА Кабінет міністрів погодив на засіданні 4 грудня.

Пулковський Віктор Юрійович 12 листопада подав декларацію кандидата на посаду голови Брусилівської РДА, 22 листопада – на посаду голови Радомишльської РДА. Віктор Пулковський проживає в Баранівці, в 2018 році він отримував лише 14 тис. 562 грн страхових виплат та 48 грн процентів. В серпні 2017 року Пулковський подавав декларацію кандидата на посаду «спеціаліст містобудування та архітектури» Баранівської міської ради. На місцевих виборах 2015 року Віктор Пулковський балотувався до Баранівської міської ради від партії УКРОП і був членом цієї політсили.

Як повідомляв Житомир.info, президент Володимир Зеленський вже призначив голів 15 райдержадміністрацій у Житомирській області: 15 листопада 2019 року президент Володимир Зеленський призначив голів Чуднівської, Коростенської та Бердичівської районних державних адміністрацій, а 19 листопада – Житомирської РДА, 29 листопада – голову Лугинської РДА, 2 грудня – Ємільчинської РДА. 5 грудня розпорядженнями президента були призначені голови ще п’яти райдержадміністрацій: Коростишівської, Любарської, Малинської, Народицької та Пулинської. 11 грудня Зеленський призначив трьох голів РДА: в Новоград-Волинському, Овруцькому та Попільнянському районах. 11 грудня був призначений голова Брусилівської РДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент РДА призначення Радомишльський район  
Матеріали по темі