Влада

Головою однієї з РДА став 33-річний житомирянин

27 December 2019, 20:07

Президент Володимир Зеленський призначив голову Черняхівської райдержадміністрації у Житомирській області. Ним став 33-річний Олександр Дубенцов.

Відповідне розпорядження президента №602/2019-рп від 27 грудня опубліковане на сайті глави держави.

«Призначити ДУБЕНЦОВА Олександра Володимировича головою Черняхівської районної державної адміністрації Житомирської області», – йдеться у розпорядженні.

Виправлену декларацію кандидата на посаду голови Черняхівської РДА Дубенцов Олександр Володимирович подав 18 листопада 2019 року. Він зареєстрований та проживає у місті Житомирі. Тут має квартиру площею 56 кв. м. Іншого нерухомого майна і транспортних засобів, відповідно до декларації, Дубенцов та його сім’я не мають.

Упродовж 2018 року за основним місцем роботи у ТОВ «Магнум Ентерпрайз» Олександр Дубенцов отримав 61587 грн зарплати.

Зазначимо, що у соціальній мережі Facebook є сторінка Олександра Дубенцова. В «Інформації» вказано, що народився він 11 вересня 1986 року. Отже, нині новопризначеному очільнику РДА 33 роки.

Нагадаємо, 21 жовтня 2019 року декларацію кандидата на посаду голови Черняхівської РДА подавала Людмила Заворотнюк.

Як повідомляв Житомир.info, раніше президент Володимир Зеленський вже призначив голів 16 райдержадміністрацій у Житомирській області: 15 листопада 2019 року президент Володимир Зеленський призначив голів Чуднівської, Коростенської та Бердичівської районних державних адміністрацій, а 19 листопада – Житомирської РДА, 29 листопада – голову Лугинської РДА, 2 грудня – Ємільчинської РДА. 5 грудня розпорядженнями президента були призначені голови ще п’яти райдержадміністрацій: Коростишівської, Любарської, Малинської, Народицької та Пулинської. 11 грудня Зеленський призначив трьох голів РДА: в Новоград-Волинському, Овруцькому та Попільнянському районах. 11 грудня був призначений голова Брусилівської РДА. Розпорядженням від 23 грудня президент Володимир Зеленський призначив Віктора Пулковського головою Радомишльської райдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент призначення РДА Черняхівська РДА  
Матеріали по темі