Місто

Реконструкція набережної у житомирському парку Гагаріна продовжується: укладають плитку та готують фундамент під майданчик

13 January 2020, 16:46

13 січня на набережній у житомирському парку культури та відпочинку ім. Гагаріна продовжуються роботи із реконструкції. Тут вже встановили частину конструкцій у формі листків, які влітку захищатимуть житомирян від сонця, а також частково уклали тротуарну плитку вздовж берега річки.

Робітники продовжують підготовку фундаментів для дитячого майданчика та реконструкцію шодуарівських сходів.


Нагадаємо, наприкінці листопада 2019 року попри мінусову погоду будівельники продовжували роботи з реконструкції набережної: тривають роботи із демонтажу асфальтного покриття та встановлення конструкцій, які влітку захищатимуть людей від сонця.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2018 року у Житомирі провели тендер на І чергу реконструкції набережної річки Тетерів з облаштуванням об’єктів фізичної культури і спорту. Очікувана вартість закупівлі спершу становила 33,7 млн грн. Згодом в тендерну документацію вносились зміни та коригувалася ціна. Наприкінці грудня 2018 року управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з переможцем торгів ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», яке зобов’язалось здійснити реконструкцію набережної за 16,4 млн грн. Задля благоустрою набережної у житомирському парку зрізали близько 200 дерев, 120 з яких – здорові, відповідне рішення міськвиконкому ухвалили 5 грудня 2018 року.

В січні 2019 року в інтерв’ю мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що заплановані роботи на набережній у Житомирі переможець тендеру «Фаворит ОПТ» має завершити до 1 вересня поточного року. У червні 2019 року підрядники розповіли та показали, як проходить реконструкція набережної в житомирському парку. Управління капітального будівництва Житомирської міської ради 28 листопада повідомило про намір доплатити підряднику за реконструкцію набережної ще 16 млн 958,6 тис. грн: додаткові роботи мають бути виконані до кінця 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: набережна парк реконструкція  
Матеріали по темі