Влада

Ще одне послаблення карантину – Уряд дозволить роботу непродовольчих ринків

14 May 2020, 14:58

Кабінет міністрів ухвалив зміни до постанови № 211 від 11 березня 2020 року, які дозволять відновити роботу непродовольчих ринків.

Про це 14 травня повідомляє пресслужба Кабміну.

«Відповідне рішення було ухвалено на позачерговому засіданні Уряду у четвер, 14 травня. За словами Міністра охорони здоров’я Максима Степанова, ці зміни дозволять повне торговельне обслуговування населення, зокрема, через роботу непродовольчих ринків. Непродовольчі ринки працюватимуть за умови дотримання санітарно-епідемічних заходів безпеки за принципом роботи продовольчих магазинів», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що рішення набуде чинності після опублікування.

Нагадаємо, на засіданні 13 травня Уряд збільшив кількість відвідувачів літніх терас – із двох до чотирьох осіб, за умови дотримання соціальної дистанції та інших протиепідемічних рекомендацій. Окрім того, було дозволено пересуватися вулицею групами до восьми осіб замість двох. Відповідне рішення також набуде чинності після опублікування.

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня 2020 року Кабмін дозволив працювати продуктовим ринкам та затвердив вимоги до їх роботи під час карантину. 1 травня 2020 року «Житній» ринок у Житомирі запрацював після майже 1,5 місяця карантину, 5 травня на ринку відновив роботу м’ясний павільйон. Станом на 12 травня у Житомирській області відновили роботу 9 агропродовольчих ринків з 42.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ карантин ринок  
Матеріали по темі