Політика

Житомирська міська виборча комісія прийняла документи від партії та першого кандидата в мери

22 September 2020, 13:43

Житомирська міська територіальна виборча комісія 22 вересня прийняла документи від першого кандидата в мери – висуванця партії «За майбутнє» Андрія Дяченка.

Також МВК отримала від партії список 40 кандидатів у депутати Житомирської міської ради, який очолює Дяченко.

Нагадаємо, Андрій Дяченко був депутатом від Партії регіонів в Житомирській обласній раді шостого скликання, в квітні 2014 роки очолив однойменну фракцію обласної ради, яка саморозпустилася в листопаді 2014 року. З 15 січня 2011 року по 5 березня 2014 року Андрій Дяченко був головою Олевської районної державної адміністрації. У вересні 2016 року Дяченко, який на той час був першим заступником голови обласної організації Опозиційного блоку, став членом виконкому Житомирської міської ради.

На позачергових парламентських виборах 2019 року Андрій Дяченко балотувався по Новоград-Волинському округу №65 як кандидат від Опозиційного блоку й за результатами голосування посів останнє місце серед десяти кандидатів.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія на 25 жовтня 2020 року призначила перші вибори в 66 територіальних громадах Житомирської області, в тому числі – мера Житомира. 10 серпня у Житомирській області ЦВК утворила 17 виборчих комісій: обласну, районні та міські.14 серпня ЦВК призначила перші вибори депутатів районних рад, у Житомирській області обиратимуть до чотирьох райрад. В Житомирській міській ОТГ на місцевих виборах 2020 року буде 6 виборчих округів замість 42, для виборів депутатів обласної ради утворили 8 округів замість 64.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори МВК кандидат партія Дяченко  
Матеріали по темі