Влада

Бунечко представив ще двох новопризначених голів РДА в Житомирській області

19 February 2021, 18:36

18 лютого у Коростені відбулося представлення новопризначеного голови районної державної адміністрації Юрія Тарасюка.

Про це повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

«Юрій Володимирович добре розуміє, що призначення на цю посаду – це суворий іспит та велика відповідальність за район та рівень життя жителів громад. Досвідчений керівник, який працював зокрема й в органах державної влади, бувши очільником меншого за розміром району, тепер повинен об’єднати навколо себе усіх заради розвитку великої Коростенщини», – зазначив під час представлення голова ОДА Віталій Бунечко.

Довідка ОДА: Тарасюк Юрій Володимирович народився 01 грудня 1986 у місті Новоград-Волинський. Навчався у Національному університеті «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого».

19 лютого під час робочої поїздки до Новоград-Волинського району голова Житомирської ОДА представив голову райдержадміністрації В’ячеслава Авраменка – інформує пресслужба.

«В’ячеслав Григорович раніше очолював Ємільчинський район, який останнім часом зміг досягти значного економічного зростання і стати прикладом для інших районів. Він вже добре обізнаний з усіма управлінськими процесами», - зазначив Віталій Бунечко.

Довідка ОДА: Авраменко В’ячеслав Григорович народився 31 січня 1981 року у с. Сергіївка Ємільчинського району. У 2004 році завершив Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». Спеціальність – менеджмент зовнішньоекономічної діяльності. З грудня 2019 року до лютого 2021 року обіймав посаду голови Ємільчинської райдержадміністрації.

Нагадаємо, раніше Віталій Бунечко вже представив двох голів РДА: Бердичівської – Людмилу Димидюк та Житомирської – Юрія Денисовця.

Як повідомляв Житомир.info, 17 липня 2020 року Верховна рада проголосувала за нові райони України: у Житомирській області замість 23 районів утворили лише 4: Бердичівський, Житомирський, Коростенський, Новоград-Волинський. 31 грудня 2020 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав розпорядження про створення комісій з реорганізації 19-ти районних державних адміністрацій. 13 січня 2021 року в програмі «Діалоги» на Житомир.info голова ОДА Віталій Бунечко розповів, що провів співбесіди з головами нових райдержадміністрацій, всі кандидатури погоджені, і він хоче всіх 23 очільників районів залишити на посадах, які будуть в штатному розписі.

Розпорядженнями від 12 лютого 2021 року президент призначив голів чотирьох РДА в укрупнених районах Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА Бунечко Коростенський район Тарасюк Новоград-Волинський район Авраменко  
Матеріали по темі