Влада

Зеленський призначив голів РДА у чотирьох новостворених районах Житомирської області

13 February 2021, 09:49

12 лютого президент України Володимир Зеленський ухвалив низку кадрових рішень щодо керівництва районних державних адміністрацій у Житомирській області.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОДА.

Так, відповідно до розпоряджень президента України звільнено голів:

Ємільчинської РДАВ’ячеслава Авраменка (призначений 2 грудня 2019 року)

Черняхівської РДАОлександра Дубенцова (призначений 27 грудня 2019 року)

Коростенської РДА Юрія Тарасюка (призначений 15 листопада 2019 року)

Бердичівської РДА Людмилу Димидюк (призначена 15 листопада 2019 року)

Коростишівської РДАЮрія Денисовця (призначений 5 грудня 2019 року)

Також Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення на посаду голови райдержадміністрації:

Юрія ТарасюкаКоростенська

Людмили ДимидюкБердичівська

Юрія ДенисовцяЖитомирська

В’ячеслава АвраменкаНовоград-Волинська

Отже, голів Коростенської та Бердичівської РДА президент залишив на посадах. Так, Тарасюка Юрія Володимировича на посаду голови Коростенської райдержадміністрації Зеленський призначив розпорядженням від 15 листопада 2019 року.

Цього ж дня, 15 листопада 2019 року, президент підписав розпорядження про призначення головою Бердичівської РДА Димидюк Людмили Вікторівни.

Денисовець Юрій Миколайович, який 5 грудня 2019 року був призначений на посаду Коростишівської районної державної адміністрації, тепер очолив Житомирську РДА.

Авраменко В’ячеслав Григорович, який став головою Новоград-Волинської райдержадміністрації, раніше очолював Ємільчинську РДА. На посаду його призначили 2 грудня 2019 року.

Нагадаємо, 3 лютого президент Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення голови Новоград-Волинської райдержадміністрації.

Зазначимо, що 17 липня 2020 року Верховна рада проголосувала за нові райони України: п’ять мажоритарників з Житомирської області були «за». У Житомирській області замість 23 районів утворили лише 4: Бердичівський, Житомирський, Коростенський, Новоград-Волинський.

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня 2020 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав розпорядження про створення комісій з реорганізації 19-ти районних державних адміністрацій. 13 січня в програмі «Діалоги» на Житомир.info голова ОДА Віталій Бунечко розповів, що провів співбесіди з головами нових райдержадміністрацій, всі кандидатури погоджені, і він хоче всіх 23 очільників районів залишити на посадах, які будуть в штатному розписі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський розпорядження РДА призначення  
Матеріали по темі