Влада

​Ефективність роботи голів РДА у Житомирській області оцінюватимуть за 34 показниками

18 June 2021, 10:06

У Житомирській області проводитимуть моніторинг та оцінку ефективності діяльності голів районних державних адміністрацій за 34 показниками.

Відповідне розпорядження «Про оцінку ефективності діяльності голів районних державних адміністрацій Житомирської області» від 14 червня опубліковане на сайті Житомирської ОДА.

«Запровадити проведення моніторингу та оцінки ефективності діяльності голів районних державних адміністрацій. Затвердити перелік показників оцінки ефективності діяльності голів районних державних адміністрацій згідно з додатком 1…», – йдеться у розпорядженні.

Голови РДА мають надавати інформацію Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА щокварталу до 24 числа.

«Головам районних державних адміністрацій за результатами оцінки забезпечувати опрацювання оцінки та вжиття заходів щодо покращення значення показників та недопущення негативних тенденцій», - – зазначено в розпорядженні.

Серед 34 показників: дитячі питання, кількість закладів культури державної та комунальної форми власності, в яких проведено капітальний ремонт або реконструкцію, памяток, спортивних споруд, медичні теми, забезпечення адміністративними послугами, інфраструктурні та бюджетні показники.

Повний перелік показників дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 17 липня 2020 року Верховна рада проголосувала за нові райони України: у Житомирській області замість 23 районів утворили лише 4: Бердичівський, Житомирський, Коростенський, Новоград-Волинський. 31 грудня 2020 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав розпорядження про створення комісій з реорганізації 19-ти районних державних адміністрацій. 13 січня 2021 року в програмі «Діалоги» на Житомир.info голова ОДА Віталій Бунечко розповів, що провів співбесіди з головами нових райдержадміністрацій, всі кандидатури погоджені, і він хоче всіх 23 очільників районів залишити на посадах, які будуть в штатному розписі.

Розпорядженнями від 12 лютого 2021 року президент звільнив п'ятьох голів райдержадміністрацій і чотирьох з них цього ж дня призначив головами РДА в укрупнених районах Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА оцінка ефективність розпорядження Бунечко  
Матеріали по темі