Місто

​Київська фірма проведе експертизу причин та наслідків аварії на ГКНС Житомира за понад 47 тис. грн

16 August 2021, 15:10

КП «Житомирводоканал» 16 серпня уклав угоду з ТОВ «Національний центр сталого розвитку» на послуги з надання експертного висновку щодо причин та наслідків виникнення аварійної ситуації на ГКНС м.Житомир. Вартість укладеної угоди - 47,3 тис. грн. Надати експертний висновок фірма має до кінця 2021 року.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій на ресурсі ProZorro.

ТОВ «Національний центр сталого розвитку» засноване в липні 2020 року в Києві. Основним видом діяльності фірми є інші види освіти, н.в.і.у, статутний капітал - 10 тис. грн. Власниками фірми є Олеся Яременко.

Нагадаємо, 7 серпня директор водоканалу Андрій Нікітін повідомив про аварійну ситуацію на головній каналізаційній насосній станції міста. Через аварію у Тетерів потрапили неочищені стоки, що спричинило загибель риби. Екологи та рибоохорона не радила купатися та ловити рибу в річці.

Станом на 13 серпня ситуацію на каналізаційній станції нормалізували, але збитки ще підраховували.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня 2021 мер Житомира Сергій Сухомлин призначив службову перевірку за фактом виникнення аварії на головній каналізаційно-насосній станції по вул.Івана Гонти, 16. Комісія на чолі з депутаткою Оленою Розенблат має завершити перевірку 16 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГКНС аварія водоканал Тетерів каналізація експертиза збитки  
Матеріали по темі