Події

​Уночі на трасі Київ-Чоп в Житомирській області фургон влетів у легковик і фуру: двоє водіїв і пасажирка у лікарні

9 October 2021, 11:13

Близько півночі 9 жовтня на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Кочерів Житомирської області сталася подвійна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Про це 9 жовтня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«На автомобільній дорозі Київ — Чоп відбувся наїзд фургону на легковик та вантажівку. Сьогодні о 00:01 інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на 83 кілометрі автомобільної дороги Київ — Чоп трапилась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими за участю вантажівки MAN з напівпричепом, Volkswagen Caddy та Volkswagen LT», - повідомили патрульні.

В результаті ДТП водія та пасажирку фургону, а також водія легковика госпіталізували до Брусилівської та Радомишльської лікарень.

«Патрульні забезпечили охорону місця дорожньо-транспортної пригоди, викликали рятувальників та швидку. Оформленням матеріалів займалися слідчі», - розповіли в патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 8 жовтня 2021 на трасі Київ-Чоп у селі Царівка Житомирського району (колишній Коростишівський) сталася подвійна дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися дві вантажівки і мікроавтобус, які повністю заблокували рух транспорту в напрямку Житомира. Патрульні організували рух по зустрічній смузі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Кочерів бус легкових фура  
Матеріали по темі