Події

​На Перемоги в Житомирі зіткнулися Mitsubishi та Audi

13 October 2021, 16:51

Близько 12.30 13 жовтня на перехресті вулиць Перемоги та Лесі Українки сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легковиків.

Про це близько 13.00 Житомир.info повідомили читачі, які проїжджали повз місце аварії.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області журналісту Житомир.info одразу прокоментувати подію не змогли, зіславшись на відсутність інформації. Однак близько 16.00 на своїй офіційній сторінці патрульні оприлюднили допис з подробицями ДТП.

«Сьогодні, близько 12-ї години інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на перехресті вулиці Перемоги та Л. Українки сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих. Водій, керуючи транспортним засобом Mitsubishi, не надав перевагу в русі автомобілю Audi. На кермувальника Mitsubishi патрульні поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП», - йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2021 року на перехресті Київської та Князів Острозьких у Житомирі водійка Ford не впоралась з керуванням і виїхала на зупинку громадського транспорту, де травмувала людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі