Влада

​У Житомирі проведуть конкурс на посаду директора школи на Польовій

12 November 2021, 14:31

Мер Сергій Сухомлин розпорядився провести конкурс на посаду директора Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 ім. В. М. Кавуна.

Відповідне розпорядження «Про проведення конкурсу на посаду директора Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 ім. В. М. Кавуна» від 11 листопада опублікували на сайті Житомирської міської ради.

«Оголосити 15.11.2021 року конкурс на посаду директора Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 ім. В. М. Кавуна…Організувати та забезпечити ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти (Житомирська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 ім. В. М. Кавуна) його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування цього закладу освіти не пізніше п’яти робочих днів до початку проведення конкурсного відбору відповідно до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради, в якому визначаються умови проведення конкурсу з урахуванням існуючих на момент прийняття обмежувальних протиепідемічних заходів…», - йдеться у розпорядженні.




Нагадаємо, 30 серпня 2019 року на сайті Житомирської міської ради опублікували проєкт рішення сесії «Про припинення Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 імені Василя Михайловича Кавуна шляхом приєднання до Житомирської гуманітарної гімназії №1». Перед сесію 9 вересня міський голова повідомив, що це питання зняли з порядку денного сесії через те, що його не пропрацювали належним чином.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні сесії Житомирської міської ради 18 червня 2020 року депутати розглядали проєкт рішення «Про зміну назви житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №22 імені Кавуна». Заміну назви школи №22 проголосували лише 6 депутатів і рішення не прийняли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження конкурс школа директор Польова  
Матеріали по темі