Події

​Ворог готує провокацію, аби ввести білоруські війська: 300 їхніх танків готові перетнути кордон на Волині

1 March 2022, 18:31

Ворог готує провокацію, аби ввести білоруські війська: 300 їхніх танків готові перетнути кордон на Волині

Росія готує свідому провокацію для виправдання введення Білоруських військ.

Про це 1 березня повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони.

«Росія готує свідому провокацію для виправдання введення Білоруських військ. За наявними розвідувальними даними зараз поблизу білорусько-українського кордону знаходяться білоруські танки у кількості близько 300 шт. Колона ще не перетнула кордон і чекає на маршруті м. Пінськ – Іванове – Драгічин (приблизно 30 км від Державного кордону України). Очікується, що Росія планує провести свідому провокацію, щоб виправдати заплановану атаку білоруських військ. МАКСИМАЛЬНЕ ПОШИРЕННЯ», - йдеться у повідомленні головного управління розвідки.

Оперативну інформацію від силових структур України за 1 березня 2022 читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні».

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУР розвідка провокація Білорусь танк кордон  
Матеріали по темі