Влада

В Житомирській області половина навчальних закладів зупинила освітній процес, - Віталій Бунечко

14 March 2022, 19:19

На Житомирщині функціонує 1260 навчальних закладів, зважаючи на війну в країні, та те, що частина шкіл, садочків та інших навчальних закладів зазнали руйнувань внаслідок обстрілів російськими окупаційними військами, 642 заклади тимчасово зупинили освітній процес.

Про це ввечері 14 березня повідомив керівник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Наразі в області 232 навчальних закладах середньої освіти впроваджено дистанційне навчання школярів. Дистанційне навчання також я почнуть 12 профтехучилищ та 9 закладів фахової передвищої освіти. З 9 вищих навчальних закладів Житомирщини наразі дистанційно працюватиме лише Житомирський державний університет імені І. Франка. Інші виші продовжили канікули для своїх студентів», - йдеться у повідомленні.

Кількість навчальних закладів Житомирщини, які продовжують дистанційне навчання: 71 у Бердичівському районі, 66 у Житомирському районі, 41 у Новоград-Волинському районі, 50 у Коростенському районі.

Нагадаємо, від початку війни внаслідок бомбардування російськими військами Житомирської області пошкоджено вже 36 навчальних закладів, два з них практично зруйновано.

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 14 березня 2022 року читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. 25 лютого МОН рекомендувало призупинити навчальний процес та оголосити двотижневі канікули у всіх закладах освіти. у Житомирській міській громаді з понеділка, 14 березня, процес навчання призупиняється.

8 березня Міносвіти ініціювало скасування в 2022 році ДПА, ЗНО та вступних іспитів, рішення має ухвалити Верховна рада.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна освіта школа Бунечко навчальний заклад 
Матеріали по темі