Місто

Підприємців, які забезпечують гарячим харчуванням житомирських школярів, звільнили від сплати за воду та електроенергію

14 October 2022, 14:16

Підприємців, які забезпечують гаряче харчування учнів у закладах загальної середньої освіти, звільнили від сплати за комунальні послуги до кінця 2022 року.

За таке рішення проголосували на позачерговому засіданні міськвиконкому 14 жовтня.

«Звільнити з 1 вересня 2022 року по 31 грудня 2022 року суб’єктів підприємницької діяльності, які надають послуги з організації гарячого харчування в закладах загальної середньої освіти Житомирської міської територіальної громади, від оплати за електричну енергію, транспортування електричної енергії, водопостачання та водовідведення в межах площі виробничих приміщень», - зачитала пропозицію заступниця мера Марія Місюрова.

Мер Сергій Сухомлин зауважив, що в цих підприємців зараз складна ситуація.

«Ми розуміємо, що багато дітей не відвідує школу, періодичність відвідування також складна через повітряні тривоги. У них є додаткове фінансове навантаження, тому приймаємо таке рішення», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, з 1 вересня 2022 року в Житомирі підвищили вартість харчування дітей у школах і дитсадках і школах: рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому 3 серпня. Перед цим, на засіданні 6 липня, виконком ухвалив рішення, що в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Житомирської міської територіальної громади харчування для дітей, батьки яких зараз воюють, буде безкоштовним.

Як повідомляв Житомир.info, з січня 2022 року для батьків зросла вартість харчування у садочках та школах Житомира, підвищення обґрунтоване запровадженням нового меню.

Як з початку 2022 змінилося харчування в житомирських школах, дивіться у відеосюжеті від 27 січня. З 1 січня 2022 на нове меню перейшли також усі житомирські садочки, але воно сподобалось не всім.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком харчування школа комунальні послуги бізнес їдальня  
Матеріали по темі