Події

Убив, ліг спати, а потім сам викликав поліцію: у Житомирській області чоловік смертельно поранив односельця

28 November 2022, 13:36

Увечері 27 листопада у Народицькій громаді Житомирської області сталося вбивство: до фатальних наслідків призвів раптовий конфлікт між двома односельцями після спільного чаркування. Підозрюваного правоохоронці затримали. Розпочате досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Так, близько 20 години до поліції зателефонував житель одного із сіл Народицької громади і повідомив, що вбив людину.

«На місце події, до одного із сільських обійсть, для з’ясування обставин прибули поліцейські сектору реагування Народицького відділення поліції, а згодом і слідчо-оперативна група відділу №1 (Овруч) Коростенського райуправління. Медики констатували смерть 46-річного господаря, а фахівці-експерти зафіксували на його тілі численні ножові поранення. Причину смерті встановлять фахівці судово-медичної експертизи», – йдеться у повідомленні.

У будинку в нетверезому стані перебував і 53-річний заявник, односелець загиблого. Обстановка у приміщенні свідчила про нещодавнє застілля.

Тож попередньо правоохоронці з’ясували, що господар і його гість чаркували разом. Згодом між чоловіками виникла суперечка, яка переросла в бійку. Останнім аргументом у старшого за віком односельця став ніж. Потім гість на якусь годину заснув. Коли ж прокинувся і зрозумів, що накоїв, сам набрав номер поліції.

Чоловіка правоохоронці затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі призначили необхідні експертні дослідження. Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри.

За чинним законодавством позбавлення життя іншої людини карається ув’язненням на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 16 листопада 2022 року в селі Березівка Горщиківської громади Коростенського району чоловік побив 41-річну дружину, а на ранок жінка не прокинулася. Чоловік повідомив поліції про смерть дружини. Виявилося, що причиною стали завдані ним тілесні ушкодження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство ніж Народицька громада  
Матеріали по темі