Політика

Колишній командувач ДШВ, нардеп Михайло Забродський написав заяву про складання депутатських повноважень

17 March 2023, 13:19

Народний депутат з фракції «Європейська Солідарність», Герой України та колишній командувач ДШВ Михайло Забродський хоче достроково припинити свої депутатські повноваження.

Відповідна постанова 17 березня зареєстрована у Верховній раді.

Підставою стала заява самого Забродського про складання депутатських повноважень, в якій він посилається на пункту 1 частини першої статті 4 Закону України «Про статус народного депутата України»: повноваження народного депутата припиняються достроково у разі особистої заяви про складення депутатських повноважень.

Заяву Михайло Забродський написав 10 березня 2023 року, вона є в додатку до проєкту постанови про припинення повноважень народного депутата.

Нагадаємо, колишній командир 95-ї окремої аеромобільної бригади, екскомандувач Десантно-штурмових військ ЗСУ, депутат Житомирської обласної ради Михайло Забродський у 2019 році був обраний депутатом Верховної ради за списком партії «Європейська Солідарність»: він був четвертим номером у списку партії Петра Порошенка.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2014 року Забродському було присвоєння звання Герой України. З березня 2015 року він розпочав виконання обов'язків командувача Високомобільних десантних військ України. На місцевих виборах в 2015 році Забродський був обраний депутатом Житомирської обласної ради від Блоку Петра Порошенка (був першим номером у партійному списку). У грудні 2016 колишній командир житомирської 95-ї бригади отримав звання генерал-лейтенанта.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Забродський нардеп ВР  
Матеріали по темі