Економіка

На автотрасі біля Житомира запрацював McDonald's, який планували відкрити ще до повномасштабного вторгнення

21 July 2023, 16:06

Сьогодні, 21 липня, компанія McDonald's відкрила перший заклад біля автотраси М-06 «Київ – Чоп» у Житомирській області за 127 кілометрів від Києва. Відкриття закладу було заплановане ще до повномасштабного вторгнення рф.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

«McDonald's Ukraine є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні, які створюють сучасну та доступну інфраструктуру. Тепер це стосується не лише великих міст. Відкриття нового об'єкту на трасі М-06 «Київ – Чоп» — важливий сигнал для бізнесу: відновлення та розвиток можливі навіть попри війну», — заявив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Новий McDonald's став одним із найбільших в Україні — його площа становить понад 500 кв. м, має 133 місця в залі та 116 на терасі. Біля ресторану розташована парковка для великих автобусів.

Заклад працюватиме з 7:30 до 22:00 з дотриманням розширених правил безпеки, впроваджених компанією. Ресторан зачинятиметься під час повітряної тривоги і відновлюватиме роботу орієнтовно через годину після її скасування.

Зауважимо, що на сторінці закладу 21 липня о 15 годині оприлюднили інформацію, що McDonald's відкрився всього за 11 км від обласного центру.


Нагадаємо, 28 жовтня 2022 року у Житомирі відновив роботу McDonald’s, розташований за адресою вул. Київська, 77, та ще чотири заклади на Київщині.

Зазначимо, що 24 лютого 2022 року McDonald’s повідомив, що призупиняє роботу всіх ресторанів в Україні через війну. 20 вересня роботу відновили: першими запрацювали McDelivery у трьох ресторанах Києва.

Як повідомляв Житомир.info, перший і на сьогодні єдиний ресторан McDonald’s в Житомирі відкрився 22 вересня 2008 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: McDonald’s ресторан 
Матеріали по темі