Місто

КП «Парк» готове заплатити майже 250 тис. грн за видалення 64 дерев у житомирському гідропарку

26 October 2023, 12:16

Комунальне підприємство «Парк» Житомирської міської ради шукає підрядника для видалення 64 дерев у гідропарку.

В системі «Прозорро» 25 жовтня оприлюднене оголошення про закупівлю послуг з благоустрою населених пунктів: видалення дерев, які знаходяться в незадовільному, сухостійному та фаутному стані.

Очікувана вартість закупівлі – 247 тис. грн, торги заплановані на 2 листопада, роботи мають виконати до 15 грудня 2023 року.

В технічному завданні перераховані 64 дерева, які підлягають видаленню на території за адресою: м. Житомир, шосе Чуднівське, 3, більша частина з них – сосни.

Нагадаємо, 15 серпня журналістам у гідропарку показували дерева, які комісії з обстеження зелених насаджень визнала такими, що підлягають видаленню.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня 2023 року мер Житомира презентував проєкт реконструкції гідропарку та розповів, де саме хочуть будувати реабілітаційний центр. На сесії 29 червня з міського бюджету виділили 3 млн грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації для реконструкції гідропарку, але ПКД будуть замовляти після завершення обговорень. 4 липня мер проводив зустріч з представниками різних спільнот для обговорення концепції реконструкції житомирського гідропарку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк парк дерево видалення дерев сосна тендер закупівля  
Матеріали по темі