Влада

В.о. голови облради разом з житомирськими волейболістами у Польщі святкував перемогу в першому матчі Єврокубка

27 October 2023, 18:00

В.о. голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма поїхав за кордон, де вболіває за волейбольний клуб «Житичі-Полісся», який вперше бере участь в Кубку Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ).

Вранці 27 жовтня Володимир Ширма оприлюднив у Facebook допис про перемогу житомирян у першому матчі Єврокубка та свої світлини з волейболістами.

«Житичі-Полісся» Житомир - «Войводина» Новий Сад, Сербія 3:2 (26:24, 22:25, 25:16, 15:10). Кубок ЄКВ. В номінально домашньому матчі «Житичі» приймали суперника в м. Жешові (Польща). Вітаю команду, тренерів, вболівальників, меценатів з яскравою перемогою», - йдеться у дописі.

На сторінці ВК «Житичі-Полісся» зазначається, що 27 жовтня команда вже вирушила до міста Новий Сад (Сербія), де 1 листопада зіграє матч-відповідь проти «Войводини».

Нагадаємо, заступник голови Житомирської облради Володимир Ширма, який зараз виконує обов’язки голови, з 2016 року очолює обласну федерацію волейболу. В травні 2023 року Ширмі виповнився 61 рік.

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня 2023 року Уряд схвалив постанову щодо обмеження виїзду посадовців за кордон: можна у відрядження, на лікування, для догляду за дітьми. Це рішення стосується і депутатів місцевих рад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: волейбол «Житичі-Полісся» Ширма Польща 
Матеріали по темі